Om YOUnited Professionals

YOUnited Professionals grundades i Nyköping av Mats Melander 2003, (då under namnet Moretime). Tanken var att då som nu göra det enkelt för företagare att outsourca sin ekonomi- och lönefunktion för att frigöra kraft och energi åt kärnverksamheten.

I dag finns vi på fem orter och har 30-talet medarbetare som alla brinner för att utifrån våra kunders unika verksamheter, mål och förutsättningar ta hand om allt det som hör till ekonomi- och lönefunktionen.

Ekonomi- och lönefunktionen är de viktigaste funktionerna som finns i ett företag, näst efter kärnverksamheten. Att alla underlag är korrekta och i tid – och hela tiden ger de viktiga signaler och nycklar man behöver är avgörande för hur man lyckas i sin utveckling.

Som kund hos oss får du inte bara tillgång till ett starkt team – du får också tillgång till hela vår grupps samlade kompetenser.

Från våra kontor tar våra medarbetare varje dag hand om hundratals företags hela ekonomifunktion och ser till att tusentals löner över hela Sverige blir korrekt uträknade. Allt integrerat i din vardag och verksamhet och alltid med de senaste verktygen till hands.

För att lyckas med alla dina planer och visioner behöver du bra personer omkring dig. Som vill lära känna dig och dina utmaningar. Det är nämligen enligt oss nyckeln till ett framgångsrikt samarbete. Att vi lär känna ditt bolag, din bransch och dina utmaningar. Att du och ditt bolag hamnar i fokus.

För då kan vi hjälpa dig att rikta din kraft åt rätt håll.

Tillsammans står vi enade kring dig. We are… YOUnited Professionals

Hur får du ditt jobb gjort? Hur hittar du ditt fokus? Kanske fokuserar du bäst vid ditt skrivbord, eller kanske hittar du ditt fokus så lång bort ifrån det som möjligt. Oavsett hur du väljer att fokusera på din verksamhet så är vårt fokus att ta hand om din ekonomi- och lönefunktion. Vi vill att du ska kunna ha fullt fokus på det viktigaste i din verksamhet och ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar.

Genom vår erfarenhet och våra verktyg säkerställer vi leveransen av ekonomi- och löneprocesserna. Vi är specialister och ser till att underlag är korrekta, att tider hålls och att allt presenteras på det sätt som du vill ha det. Så att du kan fortsätta tänka stort. Och nå dina visioner och mål.

Tillsammans står vi enade kring dig. We are YOUnited Professionals.

Energi. En koncentrerad stråle av visioner, idéer och nytänkande. Darrande, kittlande och utmanande. Eller en stadig ström av kvalitet, trygghet och leveranssäkerhet. Eller kanske något mittemellan?

Kraft och energi behövs i alla organisationer. Och för att på bästa sätt släppa fram kraften i dina idéer och visioner, så är det klokt att låta någon annan ta hand om det som inte hör till kärnverksamheten. Och någon annan, är gärna vi på YOUnited Professionals. Vi står enade kring dig och din energi – för vår kärnverksamhet är nämligen det som inte är din kärnverksamhet.

Så fortsätt att rikta din energi dit den behövs bäst – så tar vi hand om ekonomi- och lönefunktionen. We are YOUnited Professionals.

Ett papper, ett underlag, en lönespecifikation eller en rapport och hur ditt företag mår fyller ingen funktion – om det inte är korrekt och levererat i rätt tid. Det håller nog de allra flesta med om. Så även vi på YOUnited Professionals. Så mycket att vi byggt hela vår verksamhet runt att ständigt göra detta – och lite till – för alla våra kunder.

För oss ligger det så mycket mer i orden ”korrekt” och ”i tid” än bara själva innebörden. Det är grunden i hela vår affärsmodell och för att alltid kunna hålla det löftet till våra kunder har vi byggt upp allt i vår verksamhet kring detta. Vi har ett ständigt utbyte våra kontor emellan och alla våra kunder får ta del av våra team som ständigt finns beredda för dig och din verksamhet. Trygghet, kontinuitet och säkerhet är några av de viktigaste orden vi lever efter, men högst upp på vår lista kommer du och din verksamhet. För utan dig och dina visioner existerar inte vi. Och kan vi inte förstå din verksamhet kan vi heller inte göra jobbet. Därför är du och din verksamhet det viktigaste som finns. Vi finns här för dig – We are YOUnited Professionals.

Karriär

Vi är ständigt på jakt efter nya engagerade medarbetare som brinner för ekonomi och lönehantering och som gillar att sätta kunden i fokus. Skicka in ditt CV och en kort presentation till jobba@y-p.se.

Press

Här finner du våra senaste pressmeddelanden, högupplösta logotyper samt vår trycksak ”We Are YOUnited Professionals” i digital form.