Ekonomioutsourcing

Vi vet att en väl fungerande ekonomifunktion är en av de viktigaste funktionerna i ett företag som växer och vill utvecklas. Att underlag och analyser är korrekta är avgörande om man vill nå tillväxt.

På YOUnited Professionals har vi sedan drygt 20 år hjälpt bolag att outsourca sin ekonomifunktion.

Anledningarna till att outsourca ekonomifunktionen till oss, istället för att ha en egen ekonomifunktion är flera; du får tillgång till hela vårt nätverk av specialister som hela dagarna håller sig uppdaterade med allt som händer inom området, du får ett eget team av erfarna medarbetare som står redo att ge dig den information eller stöd du behöver – på det sätt som du själv föredrar. Det ger dig både trygghet och säkerhet i leveransen.

Get YOUnited!

Varje uppdrag kretsar kring dig och din verksamhet. Vi lär känna dig och din bransch och bemannar ditt uppdrag med ett team av medarbetare som fungerar som ditt företags egen ekonomi- eller löneavdelning.

Teamet är noggrant sammansatt utifrån ditt företags unika behov och krav på kompetenser. I uppdraget ligger, förutom att ta hand om allt löpande, även att vara rådgivare och bollplank i viktiga frågor som rör ditt företags ekonomi.

De bästa systemen och lösningarna

Vi har avtal med de främsta systemleverantörerna på marknaden och kan integrera oss i din befintliga miljö eller ge förslag på andra system och arbetssätt som kan effektivisera er administration. Vi erbjuder system som hanterar allt från tidsregistrering och projekthantering till fakturering och scanning av leverantörsfakturor och lönerapportering via webb är till standard i våra outsourcingtjänster. Utifrån dina specifika förutsättningar och mål, tar vi fram en optimerad och företagsanpassad outsourcingtjänst som passar just dig och din verklighet.

1

Workshop/intervju

För att lära känna ditt företags verksamhet, mål och bransch och för att genomlysa hur ekonomi- och löneprocesserna fungerar idag anordnar vi en workshop eller håller en intervju med utvalda nyckelpersoner. Efter detta ritar vi upp era ekonomi- och löneprocesserna för att skapa en tydlig bild av vilka behov ert företag har.

2

Förslag

Efter workshopen eller intervjun tar vi fram ett förslag på hur er lösning skulle kunna se ut. Arbetet med att ta fram förslaget gör vi helt kostnadsfritt och ni väljer sedan om ni vill gå vidare till offert/avtal eller inte.

3

Offert

När vi nu vet hur verksamheten ser ut, vilka behov ni har och hur vårt samarbete skulle kunna se ut, kan vi lämna en detaljerad offert, där en större del av prisförslaget är till fast pris.

4

Implementering

Om offerten accepteras går vi vidare med planering och tidplan för uppstart.
I vissa fall utbildas er egen personal i nya program och verktyg. Samtidigt tillsätts ett team av medarbetare från YOUnited Professionals med olika roller som på bästa sätt matchar uppdraget och era förväntningar.

5

Start

Nu är allt klart för start och vårt team står redo för dig och ditt företag.